FIFTH AVENUE

A COZY OUTFIT // BLACK ON BLACK

1-SAM_8589

1-SAM_8590

1-SAM_8582

 

 

 

Coat, H&M // Jeans, Dr. Denim // Tørklæde, H&M // Sko, Vagabond // Bag, Tout By Bon Goût

Idag vil jeg vise jer mit outfit jeg valgte at smutte i, i dag. Jeg er en meget black and white girl, men det blev rimelig meget black idag. Alle mine jakker er stort set sorte hvilket nok ikke er så godt, så mon ikke jeg snart skal skaffe mig en ny? Det er virkelig hyggeligt at vågne op til sne, så selvfølgelig skulle jeg da ud og tage outfitbilleder. Nu vil jeg ellers smutte ind i byen og købe gave til Amalie.

XX Ida Marie

1

  • Mogens Albek

    Jonas har givet dig sit hjerte… Tag i mod det!

    -Alma

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIFTH AVENUE