NEW START // NEW BLOG

READY FOR WEEKEND

best friends crazy 3 k  wanna wear 1Endelig weekend, hvor har ugen bare føltes lang. I aften skal jeg til min kusines fødselsdag, og det bliver super hyggeligt. Imorgen skal jeg helst ind i byen og købe fødselsdags gave til min bedsteveninde Amalie, hun har forresten også en blog i kan se her http://amalielundbek.bloggersdelight.dk, og hendes bloglovin´her https://www.bloglovin.com/blogs/amalielundbek-13516303/followers. Jeg har tænkt mig at give hende en helt speciel gave, heh. Vi har det altid så grineren sammen så mon ikke det skal være en lidt humoristisk gave.. Som i nok kan læse er min weekend fyldt med fødselsdagsting, so fun.
Søndag står derudover for mig på ren afslapning, hvor man bruger det meste af dagen på at sørge over at det er mandag næste dag. Men ellers også at spise brunch, shoppe på nettet, Asos er min ynglingsside og rende rundt i lækkert afslappet tøj.Jeg har også tænkt mig at stene gossip girl, who dosen’t like gossip girl? Aj. Ellers er søndag en dag for mig hvor jeg lader mit hår hænge og render rundt uden makeup.
XX Ida Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW START // NEW BLOG