WHAT'S ON MY MIND

NEW IN // TROMBORG

1-SAM_8645

 

Endelig er jeg blevet ejer af noget fra Tromborg, og jeg kan kun sige at jeg er imponeret! “Selvom” det bare er en læbepomade, er den virkelig helt fantastisk. Forleden var jeg inde i byen og mine læber var sprækket af tørhed.. Så da jeg egentlig ikke havde nogen speciel god læbepomade, ville jeg investere i en der var lidt dyrere. Den dufter af citrus, og plejer bare læberne lige med det samme. Helt klart en ny favorit hos mig. Jeg bruger den stort set hver aften før jeg går i seng, så jeg vågner med fugtede læber, og det fungerer super godt. I skole bruger jeg dermed en ny MAC læbepomade som kan købes her http://www.maccosmetics.dk/product/164/20929/Products/Lips/Lbepleje/Viva-Glam-Ricky-Lip-Conditioner/index.tmpl. Den kan helt klart også anbefales, og den er jeg også stor tilhænger af!

XX Ida Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT'S ON MY MIND