NEW START // NEW BLOG

NEW START // NEW BLOG

Skærmbillede 2015-01-22 kl. 13.05.55

Som nogle af jer nok ved har jeg valgt at flytte min blog over til bloggersdelight. Det er et meget flottere design og meget nemmere for mig at blogge i fremtiden. Jeg ligger stadigvæk lige så mange indlæg op. Jeg håber i evt. vil følge min blog på blovlovin, jeg har mistet alle mine følgere da jeg har fået en ny blog, det vil betyde meget.. heh so kliche.. I kan følge den her, https://www.bloglovin.com/blogs/byidam-13516267

Jeg fik aldrig lavet et velkommen indlæg på min gamle blog eller fortalt lidt om hvad min blog skal handle om. Min blog vil primært handle om alt fra fashion, beauty, interior til randomme ting. SÅ jeg håber i vil følge med på bloggen // Vi ses i mit næste indlæg!
XX Ida Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW START // NEW BLOG