B-DAY // MY WISHES

FAVORITE PARFUMES

1-IMG_1248

Idag vil jeg vise jer nogle af mine ynglings parfume lige pt. Det er mest dem her jeg bruger, hvor jeg har resten til at ligge i en skuffe fordi de ellers vil fylde for meget. Jeg er helt vild med Coco mademoiselle, Rain og Daisy eau so fresh. Daisy og Rain er meget friske blomstrende dufte hvorimod Coco mademoiselle er en lidt tungere duft som jeg fortrækker hvis jeg skal ud en aften. Ellers tilbringer jeg aftenen på at være syg, og glæde mig til at vinterferie lige om lidt!

XX Ida Marie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-DAY // MY WISHES