I CAN'T WAIT TILL SUMMER

Tings // i’m dying to try

hbhb fghjk  ggh jn'

 

Idag vil jeg fortælle om nogle af de ting jeg så gerne vil opleve eller gøre! Jeg elsker at tage på ferier, og se en masse forskellige ting så det fylder en del hos mig. Men nu vil egentlig ellers bare hoppe til min liste.

– Komme til Manhatten! Det er nok et af mine største ønsker lige pt. når man er så stor fan af Gossip Girl, er Manhatten bare et sted man ifølge mig skal besøge!

– Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at læse “How to be Parisian”, da jeg har hørt en del gode ting om den.

– Et andet sted jeg også kunne tænke mig at besøge er Paris, igen har jeg det fra Gossip Girl, men ellers har det altid været en stor drøm!

– Det sidste jeg godt kunne tænke mig er at komme til Dubai! Min bedsteveninde har næsten lige været dernede, og jeg vil også rigtig gerne selv komme derned! Der er utrolig flot og der skal jeg bare ned.

XX Ida Marie

Ikke-navngivet-2

9

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I CAN'T WAIT TILL SUMMER