I WANNA BUY THIS // LATELY

THIS FRIDAY // B-DAY

jcnds

På søndag er det endelig min fødselsdag, og jeg glæder mig som en lille pige. Så derfor holder jeg fødselsdag for 3 af mine veninder på fredag og familien lørdag. Så jeg tænkte jeg ville give lidt inspiration til hvad man kan lave, når man holder en fødselsdag for ens veninder. Så her er en liste over ting i kan lave, jeg håber i kan bruge det til inspiration:

  • Lav pandoras æske (stil en masse spørgsmål til hinanden)
  • Skær nogle frugter i skiver, og gør klar så i kan lave drinks sammen.
  • Lav en musikliste, så i har noget til hele aftenen.
  • Hav en masse snacks klar i kan få.
  • Se en masse film, hvis det bare skal være stille og roligt.

XoXo Ida Marie

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANNA BUY THIS // LATELY