14 DAYS FIT TEST

SUMMER ESSENTIALS

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej igen mine dejlige læsere.

Jeg er endelig tilbage efter en lang pause. Jeg har fået mig et nyt kamera, som er et Olympus. Det har givet mig lysten til at blogge igen, da det er bedre kvalitet. Bloggen fremover vil dog ikke handle så meget om indlæg som dette, men derimod om mig, så man for mere at vide om mig. Men da ham som skulle tage billederne ikke er hjemme, måtte dette blive løsningen. I mine kommende indlæg for i mere at vide.

Idag har jeg valgt at vise mine favoritter til sommer! Det er meget enkelte ting, som jeg virkelig føler gør en forskel på hver deres måde. Nederst er min “How to be parisian” bog som jeg er “addicted” til. Den er virkelig god og man for en masse fashion tips. Derudover er en parfume og bodylotion nærmest musthaves i sig selv. Dog overgår disse 2 mig når det gælder sommer:) Min Clinique superdefense creme elsker jeg om sommeren, da den indeholder solfaktor og er virkelig lækker for huden. Til sidst elsker jeg også min lipscrub da mine læber skaller helt vildt om sommeren. Hvad er jeres ynglingsprodukter til sommer?

XoXo Ida Marie

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 DAYS FIT TEST