SOMETHING NEW?

Lately on my instagram

Skærmbillede 2015-06-14 kl. 15.22.30

Nu er jeg hjemme fra Kreta igen, og derfor kan jeg endelig blogge igen. Min instagram er allerede blevet bombet af billeder dernede fra, og derfor vil jeg gerne vise jer det her på bloggen også. Øverst er der billeder fra vores tur på en super lækker restaurant, der lå helt ned til vandet. Under er der bla. fra vores bådtur, som var super hyggeligt. Ellers er der bare en masse billeder i vente. Nu er det jo også snart sommerferie, så der sker en masse lækre ting lige nu. Hvad syntes i om billederne? Min instagram hedder forresten @idamhermann, hvis i kunne tænke jer at følge mig.

XoXo Ida Marie

2

  • Karolines

    Dejlige billeder! Jeg skal også til Kreta om en uge – glæder mig lige lidt ekstra efter at have set dine billeder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING NEW?