SUNGLASSES AND LIPSTICK

HOLIDAY + THE WINNER

P1010214edited

P1010412edited

P1010550edited

P1010229edited

P1011009edited

P1011052edited

P1010504edited

Hej bloggen. I dag viser jeg nogle billeder, fra da vi var på Kreta. Det var en utrolig lækker tur, hvor vi fik oplevet en masse fantastiske ting. F.eks da vi en dag tog på bådtur og endte ved en smuk ø. Ellers brugte vi tid på stranden, oplevede Kreta og var på en masse lækre restauranter og barer. Hvis i gerne vil se flere billeder fra turen, så skriv endelig en kommentar 🙂

Nu til vinderene af min giveaway, hvor i kunne vinde produkter fra Kimovi. Tillykke til Maia, Sus L. Hansen og Miatilda Andersen. I må meget gerne sende en mail til idamarie.hermann@live.dk og så sender jeg produkterne til jer. Tusind tak til alle der deltog, i betyder så meget.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNGLASSES AND LIPSTICK