SWEATER WEATHER

HOW TO BE PARISIAN

P1010209edited

P1010228edited

P1010260edited

Jeg er lige kommet hjem fra en 5 km langs løbetur, puha. Jeg har derimod været så heldig at få fingrene i bogen “How to be Parisian”. Den er blandt mine favoritter denne måned, sammen med den lækre parfume fra Hermés. Bogen er virkelig sjov, og inspirerende, så mon ikke jeg snart skal et smut til Paris? Parfumen er også super lækker og sindsygt flot, perfekt til hverdag og fest. Husk at i stadig kan nå at deltage i min giveaway her.

xoxo

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATER WEATHER