ELIZABETH ARDEN SKIN CARE

KIMOVI / KONKURRENCE

P1010327edited

P1010329edited

Hej piger!

Endelig har jeg en konkurrence klar, hvor i kan vinde alle disse lækre produkter fra Kimovi. Disse produkter hjælper på uren hud, men også hvis man døjer med lidt bumser. Det i kan vinde er en gel, creme & plaster som skal hjælpe med at bygge huden op igen, og gøre den super lækker. I kan læse mere om den Her. Jeg har selv modtaget en serie. Der har jeg blandt andet brugt det på min krop, og det hjælper! Min hud er så blød og lækker, helt klart nogle produkter jeg kan anbefale. Det eneste i skal gøre for at deltage er at følge Kimovi på facebook Her og skrive hvorfor i gerne vil vinde i kommentarfeltet. Der bliver fundet 3 vindere af de overstående produkter, vinderne vil blive fundet d. 30 august. Held og lykke!

xoxo

Sponsored

12

 • Kunne være skønt at vinde :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh! Jeg er på pillekur mod akne, og det går den rigtige vej! Tror virkelig, at min hud ville blive glad for lidt ekstra forkælelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg læst dit blogindlæg og været inde på deres facebookside samt website og det lyder til at være nogle rigtig spændende og innovative produkter. Jeg ville rigtig gerne prøve at stifte bekendtskab med dem – måske de kunne hjælpe med at genopbygge min hud hurtigere samt forbygge mod bumser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg ramte 20 troede jeg, at jeg var på vej til problemfri hud. Desværre er det ikke realiteten, for jeg har døjet med det, siden jeg var 15-16.

  Er altid frisk på at prøve noget nyt, og siden jeg aldrig har hørt om dette, ville det være spændende at prøve :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Fordi jeg min hud godt kunne bruge noget forkælelse, da jeg har døjet med urenhud de seneste 6 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker deres produkter! Jeg har ikke bumser, til gengæld har jeg sart og allergisk hud. Deres creme har næsten fjernet mine talgknupper og andre hudproblemer. Dog har næsten ikke mere tilbage, og har ikke råd til mere. Håber jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Min teenage dreng på 13 døjer med problem hud på ryg og bryst, samt meget tør hud og knopper på overarmene. Jeg er sikker på at Kimovi cremen ville være et forsøg værd. ❤
  God søndag til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Frandsen

  Jeg vil gerne vinde da jeg trænger til en omgang selvforkælelse! Jeg kan næsten ikke tåle nogen som helst creme ( som ikke er fed og drøj – og det kan ikke indtrænge sig i min hud!!) – desuden er det fedt at kunne støtte et dansk produkt! Hep hep!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille Bjerring

  Jeg har problemhud på mine arme og vil virkelig gerne have det under kontrol. Det er ikke pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda bakkan

  Jeg er gravid og kunne virkelig godt beuge lidt selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Min hud er bare så mega meget tør, så ville da være lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Mogensen

  Jeg har siden jeg var meget ung døjet utroligt meget med psoriasis og har derfor i maaaange år fået receptpligtig medicin med binyrebarkhormon i, hvilket ikke er særlig sundt. Men har fundet ud af at kimovis produkter også skulle have en rigtig god effekt på psoriasis. Så jeg vil super gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELIZABETH ARDEN SKIN CARE