HOW TO BE PARISIAN

TROMBORG PRODUCTS

P1010425edited

P1010429edited

P1010391edited

 

Disse 3 produkter er blevet nogle af mine favoritter på det seneste. De er altid at finde i min toilettaske, og jeg har dem med stort set overalt.

Lip balm fra tromborg er rigtig lækker, og dufter gudeskønt. Den blødgør læberne på ingen tid, og formår at redde sprukne læber hver gang. Den er perfekt både om sommeren og vinteren.

Facial mist er lækker, let og dufter himmelsk. Jeg bruger den før jeg ligger makeup om morgenen og efter min renserutine om aftenen. Den frisker en op, og min hud er allerede pænere efter jeg fik fingrene i den.

Lip cheek eye er så smart, netop fordi den har så mange funktioner. Jeg bruger den mest som highlighter på kindbenene, fordi den har en så flot rosa farve, og den gør virkelig underværker for mine kindben.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO BE PARISIAN