FAVORITE PARFUMES

FINALLY HOLIDAY

dcfvgbhnjk hu‘ Processed with VSCOcam with f2 preset

tumblr_nj7eub32NH1qddppio1_500

Så er det endelig tid til weekend, og dermed også vinterferie!! Idag vil jeg vise en liste over nogle af de ting jeg skal lave i ferien og inspiration til jer. Jeg elsker simpelthen bare ferier, og jeg har glædet mig til denne her siden juleferien var slut. Det er så fedt at bare kunne slappe af og intet have og tænke på. Idag starter jeg ferien ud med at fejre min mors fødselsdag. Ellers vil jeg bare gå til min liste og god ferie til jer!

  • Se min ynglingsserie, Gossip Girl. Synes Chuck og Blairs forhold er så sødt! Er jeg den eneste? heh..
  • Gå rundt i mega lækkert tøj, og bare slappe af.
  • Få taget masser af billeder til bloggen, da vi skal i sommerhus.
  • Lave en mega lækker brunch, og bare nyde ferien.
  • Gå en tur ved stranden, det er så hyggeligt.
  • Få planlægget fremtidige indlæg og andre ting..:)
  • Drikke alt for te og kaffe, er ved at blive afhængig..

XX Ida Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITE PARFUMES