THIS FRIDAY // B-DAY

LATELY // INSTAGRAM

IMG_0293

IMG_0294

IMG_0292

Her på det seneste har jeg desværre ikke været særlig aktiv, pga jeg har lagt syg osv. Det har både gjordt at jeg ikke har været aktiv på bloggen og instagram. Men gennem den seneste uge er jeg kommet tilbage på instagram. Derfor vil jeg  lige fortælle jer hvad der på det seneste er sket. Jeg har egentlig brugt de fleste dage når jeg er kommet hjem på at shoppe på asos, læse blade eller spise vandmelon heheh. Ellers skal jeg i næste uge med Amalie op og se X-factor finalen, og vi glæder os som små piger! Vores helt klare favorit er Citybois og vi er de største Citygirl fans, hahha! We love them! Hvem holder i med? 

XX Ida Marie

Ikke-navngivet-2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS FRIDAY // B-DAY