DANISH IT-GIRL LOOK

LATELY // WORKOUT, SUMMER & MORE

hrjgksnjfndsjfshyjk fs

 

Hej igen! Endelig er jeg tilbage efter en lang pause på bloggen! Der er sket en masse ting, som desværre har forhindret mig i at være aktiv her. I ferien har jeg brugt en del tid på at træne, og ellers nyde solen. Derudover er jeg begyndt at spare sammen til et Canon ?kamera, som jeg helst vil have købt inden vi skal til Kreta om 2 måneder ca. Hvilket kamera kan i anbefale?

XX Ida Marie

Ikke-navngivet-2

2

  • Mette Marie Bech Sørensen

    Jeg bruger selv et Canon 1100D, da det var det eneste jeg havde råd til, og jeg synes det fungere udemærket, men vil klart anbefale at du bruger lidt flere penge og så får et kamera af bedre kvalitet. Fx et Canon EOS 7D som bl.a. Marie Jedig bruger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANISH IT-GIRL LOOK