THE PERFECT OUTFIT

DRINKS IN THE SUN

cfgg

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 14.10.07

asdfghjk

P1010062

Hej piger!

Idag lavede jeg den lækreste og nok nemmeste drik, og da den så vildt lækker ud måtte jeg jo dele den med jer. Egentlig består den kun af Nikoline hyldeblomst, isterninger og lime. Den tog ingen tid at lave, men ser alligevel bare super lækker ud! Imorges var min familie og jeg ovenikøbet ude at spille tennis, tror aldrig jeg har været så dårlig til noget, haha! Hvad bruger i sommeren på?

XoXo Ida Marie

2

  • Virkelig skønne billeder fyldt med sommerstemning!
    Er mindre glad for blandingen af sort/hvid billeder og farvebilleder, men du bad selvfølgelig heller ikke om min mening 🙂 Du må have en dejlig dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Maja! Jeg er ked af at det ikke lige var din stil. Det tænker jeg lige over til mit næste indlæg 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT OUTFIT