WWW.IDAMARIEHERMANN.DK

GLOWING SKIN

hj 21.45.49

Hemmeligheden til smuk, ren hud kommer både af hvad man spiser og renser huden med.  Det har jeg stor erfaring med. I de perioder hvor jeg ikke altid husker at rense min hud morgen og aften, døjer jeg med mere uren hud, hvilket også er forståeligt. Men selvom man renser sin hud, kan man stadigvæk godt døje med forskellige ting, jeg døjer tit med tørhed i kinderne, en fedtet T-zone og tilstoppede porer. Heldigvis har jeg fundet noget mad, der hjælper med, at gøre huden ren og glowy. Derudover bruger jeg highlighter fra Bobbi Brown og en concealer der lyser op, og også kan bruges til at highlighte fra YSL.

  • Vand er nok den største redning til det meste, specielt hvis man vil genoplive sin hud. Hvis man drikker omkring de 2 liter, oplever jeg ihvertfald mindre bumser og mere glød i huden.
  • Blåbær er virkelig fantastisk, de indeholder masser af antioxidanter, hvilket gør en del gode ting for huden. Min hud bliver så ren, hvis jeg husker at spise lidt blåbær hver dag.
  • Æg giver en flot glød til huden, hvis man får omkring 1 dagligt.
  • Det vigtigste er nok at undgå alt sukkeret, det ødelægger tit balancen i huden, og derfor får man bumser..

 

XoXo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WWW.IDAMARIEHERMANN.DK