MY SKIN-CARE RUTINE

HEALTHY SUMMER DRINKS

Skærmbillede 2015-07-11 kl. 10.47.39

På det seneste har der været en del indlæg som dette, så derfor ville jeg lave et lille twist i mit. Jeg elsker sommer, og jeg elsker sommeraftener både med familien og venner! Derfor er det virkelig nederen at de fleste drinks har så meget sukker i, så jeg har fundet en masse af den sundere slags. En af de drinks jeg er helt vild med er detox water! F.eks vand med citron, øger chancen for vægttab. Vand med agurk, giver længere hår, og sådan gør de alle noget forskelligt, hvilket jeg er helt vild med! Derudover lyder watermelon lemonade heller ikke værst – er i enige?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SKIN-CARE RUTINE