DETOX TEA

DETAILS OF MY ROOM

uejrew

PicMondssvakey Collage

P1010638Her er nogle detaljer fra mit værelse. Jeg er en af de personer der laver om på sit værelse hele tiden, så om nogle måneder ser det nok ikke sådan her ud mere, haha. Jeg har for det meste mit flotteste tøj på mit HAY tøjstativ, og resten inde i mit skab. Derudover opbevarer og ligger jeg min makeup ved min kommode, netop fordi jeg får dagslys, og dermed kan ligge min makeup helt rigtigt.  Jeg er egentlig ret vild med hvordan jeg har mit værelse lige pt. men jeg har selvfølgelig altid nye ting jeg gerne vil have fat i. I dag skal jeg forberede en masse nye ting til bloggen, så glæd jer!

XoXo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETOX TEA