KRISTINA BAZAN // NYFW

WEEKEND PLANS // BIRTHDAY

 

fjn

dfssdf

Endelig er det fredag, og det betyder weekend. I denne weekend skal jeg til brunch hos min bedsteveninde Amalie, og det glæder jeg mig meget til. Vi er 4 veninder og ellers skal vi bare hygge os inde i byen. Derudover holder min mor fødselsdagsfest senere om aftenen så det bliver en lang og hyggelig dag! Om søndagen har jeg tænkt mig at se noget gossip girl, få blogget, ellers slappe af og rende rundt i afslappet tøj. I næste uge har vi projektuge og vi kan arbejde hjemme hele ugen. Så det bliver helt klart en spændende uge, hvor jeg har meget større overskud til blogging!

XX Ida Marie

Ikke-navngivet-2

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRISTINA BAZAN // NYFW