NEW IN // TROMBORG

I ADORE TUMBLR

o  hmm  kl tumblr_mxbdihRhbS1reiue7o1_1280  e4rfjuiklopæ

Er jeg bare den eneste der virkelig forguder tumblr? Det er for mig det fedeste sted af finde sin inspiration til outfits, eller bare til at gøre en glad. Jeg er gennem det seneste stykke tid blevet rimelig afhængig af tumblr, og bruger det meget tit.. haha. Min blog har fyldt meget med tumblr billeder på det seneste, og det beklager jeg virkelig meget. Men når vejret er så gråt, er det svært at tage ordentlige billeder, så jeg synes bare at disse billeder gør en super glad når vi har så gråt vejr. Tumblr er helt klart min ynglingsside til inspiration til nye outfits. Jeg har derudover også snart og snart fødselsdag, så det er altid godt med ideer til ønsker. I kan ellers følge min tumblr her https://www.tumblr.com/blog/idamhermann.Jeg håber i kan bære over med endnu et tumblr indlæg, heh.

XX Ida Marie

4

 • It’s great that you are getting thoughts from this piece of writing as well
  as from our dialogue made at this time.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks , I’ve just been searching for info about this topic for ages and yours is the
  best I’ve came upon till now. However, what in regards to the bottom line?
  Are you sure about the supply?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // TROMBORG