LATELY // WORKOUT, SUMMER & MORE

MY TUMBLRRRR

safasx m s ffa

Som nogle af jer nok ved er jeg kæmpe fan af tumblr. Bare i det hele taget synes jeg bare tumblr har de lækreste billeder, og man for stor inspiration. Min tumblr på det seneste er fyldt med en masse dejlige sommer billeder, nok også fordi jeg egentlig overhovedet ikke kan vente til det bliver sommer! Egentlig elsker jeg også bare billeder hvor man er nogle lækre steder i verden, f.eks nogle af de steder jeg godt kunne tænke mig at besøge! Blandt andet er disse to steder, 2 ting jeg SÅ godt kunne tænke mig at besøge. +++ en masse eksotiske steder hehe.. Hvilke steder kunne i godt tænke jer at besøge? I kan forresten følge mig på tumblr her https://www.tumblr.com/blog/idamhermann

  • Paris &
  • Manhatten

XX Ida Marie

Ikke-navngivet-2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY // WORKOUT, SUMMER & MORE