BEACH DIARY // VIDEO

MY SKIN-CARE RUTINE

hej

adnak'

 

Velkommen tilbage!

Idag viser jeg mine renseprodukter frem. Jeg er kæmpe fan af Clinque og har kun haft gode oplevelser med dem. Clinique er dyrt, men helt klart værd at bruge penge på! Dengang jeg startede med Clinique brugte jeg serien “mild” step 1,2,3. Men senere har jeg fået flere bumser og derfor er jeg kommet over til “anti blemish” serien. Jeg er så glad for det, og min hud er blevet meget flottere siden. Der er ingen olie i nogle af produkterne og det giver en kæmpe forskel for huden, ihvertfald min.

Jeg starter med at bruge step 1 og min Clinique cleansing brush, med en ny børste der igen hører til “anti blemish” serien og den skulle egentlig også bare gå ind og hjælpe mod bumser. Derefter bruger jeg step 2 (toner) & 3 (creme). Når det er sommer bruger jeg oveni min step 3, en anden creme med solfaktor, som er ekstremt fed og giver selvfølgelig solbeskyttelse. Når det er aften bruger jeg også Clinique “all about eyes” øjencreme, som er helt fantastisk og jeg vågner altid op med glød under øjnene, hvis man kan sige det, hehe. Sidst bruger jeg min Clinique “moisture surge spray” som giver mig en masse fugt, hvilket min hud trænger ekstremt til. Jeg håber i kunne bruge det til noget, vi skrives.

– Ida Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACH DIARY // VIDEO