THINGS I LIKE

ELIZABETH ARDEN SKIN CARE

P1010K184

Modeugen er her, og jeg havde desværre ikke mulighed for at komme til København, øv bøv. Derfor nyder jeg solen herhjemme, og følger med i modeugen på de sociale medier. I skal dog ikke snydes med indlæg fra mig. Disse produkter fra Elizabeth Arden har virkelig gjort mirakler på det seneste. Min store favorit har været ” 8 hour, lip protectant “, da mine læber har stort behov for beskyttelse mod solen. Denne serie Elizabeth Arden har lavet, er virkelig en stor favorit om sommeren. De kan købes Her.

xoxo

2

  • Jeg tror, du mener Elizabeth Arden istedet for Estee Lauder. 🙂 Jeg har selv serien og det er virkelig bare nogle gode produkter! Specielt er jeg vild med læbepomaden – den er SÅ god! 🙂
    Hav en dejlig dag!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I LIKE