FINALLY HOLIDAY

THINKING OUT LOUD

1-1-SAM_8864

1-SAM_8860Igår tog vi et smut ned forbi stranden, og der var utrolig flot. Det var virkelig hyggeligt, og jeg tænkte jeg lige ville dele disse billeder med jer. Jeg elsker at være ved stranden fordi man bare kan slappe af. Det havde jeg virkelig brug for igår. Min hund var så heldig at blive fanget på et af billederne, hun er en rigtig lille supermodel. Vi var også inde i byen, hvor jeg fik købt mig nogle lækre goodies. Idag skal vi vidst endnu et smut ind forbi byen, hvilket jeg allerede ser frem til, så jeg kan købe nogle flere lækre ting, hvis jeg falder over nogle. Nu vil jeg smutte ud til min familie og få brunch, og nyde det gode vejr.

XX Ida Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALLY HOLIDAY