THINKING OUT LOUD

I´M A BIG MESS RIGHT NOW

1-SAM_8787-001

1-SAM_8789-001

1-SAM_8793Jeg går altså kun i 8. klasse og allerede stresser jeg over min fremtid. Jeg har egentlig altid tænkt på at gå direkte videre med en gymnasial uddannelse, men nu er jeg pludselig i tvivl om et år på en efterskole vil være endnu bedre for mig. Efter min uddannelse er færdig, har altid villet have et arbejde som indgik med noget jeg selv interesserede mig for. Min største drøm har altid været at jeg kunne arbejde med skønhed, og alligevel noget indenfor journalisme. Og jeg har fundet det helt rigtige jeg vil være. Men lige nu er jeg et stort rod med omkring hvad jeg skal efter 9. klasse.. Det er virkelig svært at finde ud af om man skal have et års “pause” fra ren uddannelse. Ellers bruger jeg det meste af tiden på at læse magasiner, få flere ideer til ønsker og ellers finder mere ud af min fremtid. Er der nogle af jer der kan anbefale at tage på efterskole?

XX Ida Marie

1

  • Good day! Would you mind if I share your blog with my myspace group?

    There’s a lot of folks that I think would really appreciate
    your content. Please let me know. Thank you

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINKING OUT LOUD