I WOULD LOVE TO WEAR // GIGI HADID NYFW

I WANNA BUY THIS // LATELY

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 19.37.38Idag vil jeg vise jer, hvad mine næste køb skal være! Jeg har kigget på disse ting i lang tid så jeg kan slet ikke vente til jeg får min næste månedsløn! hehe. Men jeg vil ellers bare komme til tingene:

  1. Jeg har på det seneste forelsket mig fuldstændig i et lala berlin tørklæde! Det skal jeg bare eje!
  2. Jeg er helt vild med Bechristensen og Balenciaga armbånd og de 3 passer bare så godt sammen!
  3. Adidas skoene er virkelig lækre, lige nu står Isabel Marant og Y3 skoene aller øverst men disse er helt klart lige efter! I kan se Isabel Marant skoene i mit indlæg her: http://byidam.bloggersdelight.dk/2015/01/b-day-my-wishes/
  4. Både Cecilie Copenhagen kjolen og sættet er jeg også bare helt vild med! De er så flotte!
  5. Jeg må også bare eje en Balenciaga taske, den er så lækker!
  6. Til sidst kunne jeg også godt tænke mig et lala berlin net, til når man skal på stranden eller noget let.

XX Ida Marie

Ikke-navngivet-2

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULD LOVE TO WEAR // GIGI HADID NYFW