A COZY OUTFIT // BLACK ON BLACK

WHAT’S ON MY MIND

 

aafghjklæ k

dfgjda m  fgvbhj

 

Jeg tror de fleste tit har det sådan at de gerne vil være ligesom deres skønhedsidoler eller hvem de nu ser på nettet. Jeg tænker selv tit på at jeg gerne vil være en anden, være virkelig naturligt køn hvor man kan nærmest ingen makeup behøves, eller hvis jeg nu havde en anden hårfarve. Lige nu tænker jeg virkelig meget over alting, hvem jeg vil være og hvordan jeg skal være. Årh hvis man nu bare var ligesom dem man så på billederne, gud hvor ville det bare være perfekt. De fleste jeg ser inspirerende er nok for det meste omkring 18, 19, 20’erne. Men jeg er som sagt kun 14 år og jeg kan nå at udvikle mig meget endnu, heldigvis heh. Jeg har selv sat mig nogle mål jeg gerne vil opnå inden sommerferien, hvilket mest skal styrke min selvtillid, og det tror jeg vil hjælpe mig en del. Et meget anderledes indlæg, men håber i fandt det inspirerende.

XX Ida Marie

 

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A COZY OUTFIT // BLACK ON BLACK