MY TUMBLRRRR

14 DAYS FIT TEST

dsa fs

 

Sourche: Weheartit

Hej bloggen! Fra nu af vil jeg teste en 14 dages challenge, hvor det egentlig bare består af masser af træning, og at spise sundt. Jeg vil løbe og være i træningscenter 4 gange indenfor en uge. Hvorimod jeg hver dag vil lave 10 min. nemme maveøvelser. Oveni de 10 min. hver dag vil jeg også springe på squat og planke challengen. Men dem tænker jeg at der kommer et andet indlæg om. Ved maden vil jeg bare spise sundt og holde mig væk fra alt slik. Om 14 dage vil jeg egentlig bare vende tilbage med om jeg skal se resultater. Vi ses snart igen!

XX Ida Marie

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TUMBLRRRR